onsdag 5 maj 2010







Idag har vi varit ute hos J och umgåtts. Det har varit jättemysigt att bara vara. J är en av få vänner som man verkligen kan göra det med. Sen gör det ju sitt till att det är kul att ha små barn samtidigt. Å praktiskt med! När jag åkte in till stan idag lyckades jag glömma skötväskan underst i barnvagnen, som låg hopvikt i bagagen. Istället för att trixa ut den, montera upp för att ta ut väskan, å sen montera ihop skiten, för att lyfta in i bagagen igen, så var det bara att fråga J om hon hade några blöjor i den sizen kvar, å jojomensan, så var det bytet avklarat snabbt å lätt.



Fick även testat hennes babysitter idag, då jag gått å spanat på om man skulle investera i en sådan modell, istället för den babybjörn-sittern han har nu hemma, för den går nämligen inte att sänka till helt plan, å eftersom han spenderar en hel del tid i den på dagarna, när vi mest är på undervåningen hemma, så är det vettigast att att ha en modell som kan göras om till plan "sängplats" så ryggen avlastas helt...Han sov som en stock i den, så en sån får det bli till mannen!






Tog en tur in på apoteket med, mitt åderbråck är ju toksvullet, ömt å inflammerat igen, så efter lite övervägande borta hos grannen, som är läkare, (praktiskt som sjutton!) så blev det en tur dit för lite ipren-inköp för att häva inflammationen. Skulle även köpt mer värkmedicin till Alli, men när jag väl kom innanför dörrarna var det som urblåst ur skallen, så det får bli en ny tur dit imorgon igen...Alzheimers!






Idag lyckades vi äntligen göra ett fotavtryck i vattenfärg av Thirias fossing. Det var lite projekt alltså...gav upp på att försöka med handavtryck å insåg att de är smartast att göra när han sover å e avslappnad eller så, annars knyter han bara ihop näven...






Efter fotavtrycket, som resulterade i en smurfblå fotsula, blev det ett bad, denna gången med behagliga 37 grader varmt vatten, enligt den nyinköpta badtemometern. Han var mycket mer nöjd denna gången, å större delen av badet såg han verkligen ut att njuta! Det var härligt att se! Han låg å "cyklade" med benen i luften, å småfleste gött när man kramade ljummet vatten över magen. Se själva!





Nu ska vi krypa i säng allihopa å läsa lite. Har lånat en jättehög med baby-tidningar från J, som jag ska gotta ner mig med. Natti natti världen! *over and out*












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar